Bel ons op 040 - 2018269

Het Team

Wij stellen ons aan u voor

Arjan van Rooij

Arjan van Rooij, MSc

Praktijkeigenaar

Fysiotherapeut, Manueel Therapeut

Arjan is sinds 1997 werkzaam als fysiotherapeut bij Praktijk Dommelen en vanaf 2019 de eigenaar van de praktijk. In 2016 heeft hij zich gespecialiseerd in manuele therapie volgens de Utrechtse school. Naast zijn dagelijkse werkzaamheden binnen Praktijk Dommelen blijft Arjan zich professionaliseren binnen zijn vakgebied.  

"Elke klacht is uniek en vraagt om een persoonlijk op maat gemaakte benadering.
Fysiotherapie is een ontzettend mooi, dankbaar en uitdagend vak!"

BIG registratie 99047382204

Lid van:

- Hoofdpijn- duizeligheid Fysiovisie
- Werkgroep Artrosezorgplein Valkenswaard

Diana van Beek-Daams

Diana van Beek-Daams

Fysiotherapeute, Oncologisch Fysiotherapeute

Diana is vanaf 1989 werkzaam bij Praktijk Dommelen. De fysiotherapeutische behandelingen van Diana hebben veelal een actief karakter. Zij heeft zich gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met oefentherapie bij lage rugklachten en revalidatie na operatie. Binnen Praktijk Dommelen is zij één van de oncologische fysiotherapeuten en heeft zij zich gespecialiseerd in Covid revalidatie.
Daarnaast houdt zij zich bezig met veel van de fysiofitnessgroepen en verzorgt zij de jaarlijkse valtraingen Vallen Verleden Tijd.


"Het mooiste in onze praktijk vind ik de onderlinge samenwerking met mijn collega’s. Wij kijken regelmatig met 2 fysiotherapeuten naar 1 patient, wat de zorg perfect optimaliseert."

BIG registratie 49033393604

Lid van:

- Mastitis netwerk
- Netwerk "Vallen Verleden Tijd'

Jacqueline Dierckx

Jacqueline Dierckx

Fysiotherapeute, Haptotherapeute

Jacqueline is werkzaam bij Praktijk Dommelen sinds 1990. Naast fysiotherapeute is zij Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeute, hetgeen betekent dat zij fysiotherapeutische behandelingen verricht op haptonomische basis.

"In mijn behandeling staan voelen, bewegen en denken centraal. Bewust worden van wat je voelt en hoe of wat jou beweegt in het leven. Ik werk graag hands-on, omdat een respectvollle en liefdevolle aanraking mensen bevestigd in hun (on)mogelijkeheden. Deze benadering komt voor mij samen in fysiotherapie en haptonomie"

BIG registratie 99033440004

Lid van:
- Netwerk Heup-Knie

- BATC Beroepsorganisatie

Liesbeth Dekker-Falkman

Liesbeth Dekker-Falkmann

Fysiotherapeute, Kindertherapeute

Liesbeth is sinds 2000 werkzaam bij Praktijk Dommelen. Zij heeft binnen het vak fysiotherapie een brede interesse ontwikkeld voor de behandeling van kinderen en ouderen. Binnen Praktijk Dommelen is zij de specialist voor kindertherapie.

"Om anderen te bewegen moet je zelf bewogen zijn"

BIG registratie 59033585504

Lid van:

- MS netwerk
- Netwerk Heup-Knie
- Netwerk Mastitis
- Sherborn netwerk

Hannek Koopman-Nijgh

Hanneke Koopman-Nijgh


Fysiotherapeute, Oedeemtherapeute, Handtherapeute

Hanneke is sinds 1982 fysiotherapeute en vanaf 2005 werkzaam bij Praktijk Dommelen.
Zij heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in oedeemtherapie/lymfedrainage, volgens de methode Vodder, welke ook toegepast kan worden binnen de oncologische fysiotherapeutische behandelingen. Verder is zij bij ons in de praktijk de specialist op het gebied van handtherapie, waarbij ze ook spalken op maat kan maken.

"Het vak spreekt mij aan door de aandacht die je voor een patiënt en zijn / haar specifieke klacht kunt hebben. Want iedere patiënt en iedere klacht is weer anders. Het is geweldig om dan vanuit kennis en ervaring een behandeling op maat te maken."

BIG registratie 19034578404

Lid van:

- Vodder oedeemgroep de Kempen
- Netwerk Mastitis
- Oedeemtherapie Zuidoost-Brabant
- Nederlandse Vereniging voor Hand Therapie

Floor Snijders

Floor Snijders

Fysiotherapeute, Oncologisch Fysiotherapeute

Floor is sinds 2000 werkzaam bij Praktijk Dommelen. In de loop der jaren heeft ze diverse opleidingen gevolgd en zich gespecialiseerd in McKenzie therapie bij rugklachten, 4xT methode en oncologische fysiotherapie.

"Door goed te luisteren, duidelijke uitleg te geven, overleg met collega’s wanneer nodig en een ‘No nonsense’ benadering, kom ik samen met mijn patiënten tot het beste resultaat."


BIG registratie 59049140104

Lid van:

- Onconet

Fabiën Nederkoorn

Fabiën Nederkoorn

Administratief Medewerkster

Sinds 2017 is Fabiën onze administratief medewerkster. Zij houdt zich dagelijks bezig met het plannen van afspraken, administratie en algemene praktische zaken binnen Praktijk Dommelen.