Bel ons op 040 - 2018269

Reviews

De ervaringen van onze patiënten gedeeld op QDNA en  Zorgkaart Nederland

Zie hieronder de reacties van onze patiënten zoals zij deze gedeeld hebben op QDNA en

Zorgkaart Nederland

9-5-2021

"Goede fysiotherapeut, goede adviezen voor thuis, luisterend oor , heel vertrouwd."

8-5-2021

"Super aardige en gezellige vrouw. Voelde me erg op mijn gemak bij haar en de behandeling"

8-5-2021

"No nonsens organisatie Klant en klacht staat centraal."

2-5-2021

"Ik kom al vanaf het begin dat de praktijk bestaat. Ik ben zeer tevreden bij alle fysiotherapeuten"

24-4-2021

"De praktijk is fijn professioneel niet te groot waardoor contact makkelijker en fijner is. Waar ook oog is voor de patiënt zelf dan alleen de klacht."

22-4-2021

"Compliment voor: kennis van zaken, het geduld, men kan daar ook lachen"

22-4-2021

"De persoonlijke benadering en het begrip voor mijn klachten. Het eindeloze geduld dat ze moet hebben met mijn klachten"

20-4-2021

"Zeer vriendelijke benadering van mensen."

20-4-2021

"Perfecte benadering en vriendelijk personeel"

16-4-2021

"Toegankelijk, vriendelijk, deskundig"

16-4-2021

"Communicatie, sfeer en aandacht voor de patiënt"

14-4-2021

"luisterend. uitstekende fysiotherapeut"

12-4-2021

"Het is een fijne kleine praktijk , professioneel , vriendelijk en er is alle ruimte voor overleg ."

8-4-2021

"Fijne praktijk met vriendelijke en deskundige therapeuten met aandacht voor de klachten maar ook naar de persoon achter de klachten"

7-4-2021

"Therapeut was heel aardig en duidelijk."

5-4-2021

"De sfeer is goed zodat je je niet zo ongemakkelijk voelt"

1-4-2021

"De praktijk is mooi op geknapt. Prettige sfeer"

1-4-2021

"Deskundigheid, vriendelijkheid"

21-3-2021

"Goede behandeling ben altijd zeer tevreden."

21-3-2021

"men geeft goede begeleiding en uitleg en is voor vragen bereikbaar. Men zet de behandeling uit maar laat de patiënt ook meedenken."

19-3-2021

"heel goed en vriendelijk benaderd"


17-3-2021

"prettige omgang"

10-3-2021

"Goede zorg en behandeling"

6-3-2021

"Accuraat, heel vriendelijk en behulpzaam"

28-1-2021

"Vertrouwd en kundig"

27-1-2021

"zeer duidelijke en menselijke begeleiding"

24-1-2021

"Kennis en uitleg omtrent klachten vs spier/zenuw etc werking."

18-1-2021

"kundige behandeling op een vriendelijke manier."

18-1-2021

alleen maar lof voor de fysiotherapeut, vriendelijke, ontspannen, begrip vol."

11-1-2021

"goed georganiseerd. Fysiotherapeut geeft niet op daar waar ik het al had gedaan."

6-1-2021

"In elk geval dat IEDEREEN die daar werkt, ontzettend vriendelijk is, ik voel me daar gelijk thuis.....alsof we geen patienten zijn maar gelijken!"

5-1-2021

"Fijne behandeling, kon snel terecht"

29-12-2020

"Aandacht fysiotherapeut, zorgvuldigheid ivm COVID-19, snel een afspraak geregeld, prettige sfeer praktijk."

29-12-2020

"alles volgens afspraak gegaan"

20-12-2020

"Fijne open benadering en zeer deskundig begeleiding"

16-12-2020

"Fijne, open praktijk. Je voelt je gezien en men neemt alle tijd die nodig is om de klacht te verhelpen in overleg. De patiënt heeft de regie"

16-12-2020

"vriendelijk, gastvrij, prima corona regels nalevend, veilig"

14-12-2020

"De betrokkenheid,
belangstelling en normale menselijke benadering."

14-12-2020

"Prima praktijk met zeer ervaren therapeuten"

14-12-2020

"Super praktijk, heel hecht team en ook heel betrokken en sociaal. De teamleden zijn overigens ook divers, zo is er voor ieder iemand waar je een klik mee kunt vinden"