Arjan van Rooij

Arjan van Rooij, MSc

Praktijkeigenaar

Fysiotherapeut, Manueel Therapeut

Arjan is sinds 1997 werkzaam als fysiotherapeut bij Praktijk Dommelen en vanaf 2019 de eigenaar van de praktijk. In 2016 heeft hij zich gespecialiseerd in manuele therapie volgens de Utrechtse school. Naast zijn dagelijkse werkzaamheden binnen Praktijk Dommelen blijft Arjan zich professionaliseren binnen zijn vakgebied.  

"Elke klacht is uniek en vraagt om een persoonlijk op maat gemaakte benadering.
Fysiotherapie is een ontzettend mooi, dankbaar en uitdagend vak!"

BIG registratie 99047382204

Lid van:

- Hoofdpijn- duizeligheid Fysiovisie netwerk
- GLAD® netwerk

Diana van Beek-Daams

Diana van Beek-Daams

Fysiotherapeute, Oncologisch Fysiotherapeute

Diana is vanaf 1989 werkzaam bij Praktijk Dommelen. De fysiotherapeutische behandelingen van Diana hebben veelal een actief karakter. Zij heeft zich gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met oefentherapie bij lage rugklachten en revalidatie na operatie. Binnen Praktijk Dommelen is zij één van de oncologische fysiotherapeuten en heeft zij zich gespecialiseerd in Covid revalidatie.
Daarnaast houdt zij zich bezig met veel van de fysiofitnessgroepen en verzorgt zij de jaarlijkse valtraingen Vallen Verleden Tijd.


"Het mooiste in onze praktijk vind ik de onderlinge samenwerking met mijn collega’s. Wij kijken regelmatig met 2 fysiotherapeuten naar 1 patient, wat de zorg perfect optimaliseert."

BIG registratie 49033393604

Lid van:

- Mastitis netwerk
- Netwerk "Vallen Verleden Tijd'

Jacqueline Dierckx

Jacqueline Dierckx

Fysiotherapeute, Haptotherapeute

Jacqueline is werkzaam bij Praktijk Dommelen sinds 1990. Naast fysiotherapeute is zij Manueel Natuurgeneeskundig Therapeute, hetgeen betekent dat zij fysiotherapeutische behandelingen verricht op haptonomische basis.

"In mijn behandeling staan voelen, bewegen en denken centraal. Bewust worden van wat je voelt en hoe of wat jou beweegt in het leven. Ik werk graag hands-on, omdat een respectvolle en liefdevolle aanraking mensen bevestigt in hun (on)mogelijkheden. Deze benadering komt voor mij samen in fysiotherapie en haptonomie"

BIG registratie 99033440004

Lid van:
- Netwerk Heup-Knie

- BATC Beroepsorganisatie

- GLAD® netwerk

Liesbeth Dekker-Falkman

Bram Daane

Fysiotherapeut

Bram is sinds 2022 werkzaam als fysiotherapeut bij Praktijk Dommelen, nadat hij in 2021 afgestudeerd is aan de Thim van der Laan Hogeschool voor Fysiotherapie. Binnen Praktijk Dommelen zal Bram naast reguliere fysiotherapie behandelingen ook fyiosfitnessgroepen begeleiden.

"Ieder mens is verschillend en dat maakt het vak fysiotherapie zo interessant. Met persoonlijke aandacht en de juiste intentie is het behalen van jouw doel behapbaar."

BIG registratie 89930433504

Floor Snijders

Floor Snijders

Fysiotherapeute, Oncologisch Fysiotherapeute

Floor is sinds 2000 werkzaam bij Praktijk Dommelen. In de loop der jaren heeft ze diverse opleidingen gevolgd en zich gespecialiseerd in McKenzie therapie bij rugklachten, 4xT methode en oncologische fysiotherapie.

"Door goed te luisteren, duidelijke uitleg te geven, overleg met collega’s wanneer nodig en een ‘No nonsense’ benadering, kom ik samen met mijn patiënten tot het beste resultaat."


BIG registratie 59049140104

Lid van:

- Onconet

Patrica Mikkers

Administratief Medewerkster

Vanaf mei 2022 is Patrica Mikkers gestart bij Praktijk Dommelen.
Zij houdt zich bezig met het plannen van afspraken, administratie en algemene praktische zaken binnen Praktijk Dommelen.

"Vaak ben ik het eerste aanspreekpunt van onze praktijk. Ik bied een luisterend oor omtrent een afspraak, maar ook een dagelijks praatje vind ik belangrijk."